Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Aquarium en de stad | Home | Fast »

2015

Zaterdag 03 januari 2015 @ 13:01 Ja, inmiddels heb ik dat al zo vaak geschreven dat ik weet dat we weer een getalletje verder zijn. Ook is het alweer de derde dag.

Op Oudjaarsdag zijn we gaan eten op een schitterend classic yacht, Sara, onze Deense buren hier in Durban. Peter en Lena hadden voor het hoofdgerecht gezorgd en ik had applecrumble en stoofpeertjes als dessert meegebracht. Het was erg gezellig, terwijl het stortregende buiten!

Aan het einde van de avond zijn we naar de yachtclub gegaan om de jaarwisseling daar mee te maken. Het feest daar was in volle gang met twee prima dj’s. Ze steken hier ook wel vuurwerk af, maar dat is een lachertje vergeleken met NL en dat kwam echt niet door de regen! ;-)

De volgende dag rustig aan gedaan en met Inish koffie gedronken. Gisteren zijn we gaan uitklaren. Er komt maandag een window aan, wat niet ideaal is en niet fijn zal gaan zijn, maar als we vooruit kijken, zie we voor binnen 10 dagen nog niets beters komen. Het is nu weekend. We weten nog niet of we gaan, maar we kunnen weg. Morgen de laatste check. In- en uitklaren is trouwens easy hier, ok, wat papieren invullen, maar het is vlakbij elkaar en op loopafstand. In het vervelendste geval moeten we maandag weer gaan inklaren. We zien het wel.

Durban is niet heel onaardig. Een interessante stad en er zijn wel wat dingen te doen. Gisteren zijn we naar een shoppingmall gegaan om boodschappen te doen. Dit was in een leuke buurt. We hadden lekker weer spareribs en tonijn gehaald voor op de Cobb (BBQ). Verder doen we het lekker relaxt aan en is surfen op internet een hoofdactiviteit.

Het is prachtig weer de laatste twee dagen, enorm warm. Vanavond gaan we met Inish uit eten in Florida Road. Er moeten daar verschillende restaurantjes zitten, dus gaan we daar maar eens kijken.

een reactie

Hoi lieve luitjes.
Soms zit het mee en soms zit het wat meer mee. Profiteer van die momenten en geniet van al dat moois.
Ik ben wel een beetje jaloers, maar dat is mijn moment.
Lieve groet van ons!!
Frank Jansen () - Dinsdag 13 januari 2015 @ 15:35  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.