Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
Belgiƫ
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Iets meer tijd | Home | Lunapark is weer open… »

Wisselvallig

Zondag 04 mei 2014 @ 05:36 De 'Labour day' potluck BBQ was weer een groot succes. In Finland wordt Labour Day blijkbaar goed gevierd met vaste rituelen. De twee Finse boten hadden dit vastgehouden en dus hadden we een voorgerecht met worst en aardappelsalade en een snaps. Het eten verder was ook weer overheerlijk en het is een leuke groep mensen, dus aan gezelligheid ontbrak het niet.
.
Verder zijn het relaxte dagen, we lopen af en toe wat op het eiland, al ben ik dat nu beu. De muggen zijn hier vreselijk en ik ben inmiddels een 'levend krentenbrood' met al die rode bultjes op mijn lijf. Vandaag dus maar gaan snorkelen. Helemaal naar de andere kant van de lagoon. Daar komt 'vers' water het rif over en dat was te zien, wat een prachtige plekken! Enorme tafelkoralen. Heel veel vis en die zijn allemaal ontzettend nieuwsgierig. We konden de tonijnen bijna zo pakken! Ook nog een schildpad en een klein haaitje gezien. Een geslaagde stek!
.
Gisteren hadden van Rob (Inish) lekker een stuk tonijn gekregen, dus het was weer smullen. Verder gebeurt er hier weinig. Het weer is nog steeds erg wisselvallig, van een stralend blauwe lucht kan het zomaar ineens gieten van de regen. Inmiddels houden we de gribfiles weer goed in de gaten, misschien dat er over een paar dagen weer een weather window is. Maar tot die tijd, nog steeds de groetjes uit een inmiddels nat en grijs paradijs!


een reactie

http://nieuws-uitgelicht.infonu.nl/weten..

Ter info groetje ,Gerard
gerard smit () (URL) - Zaterdag 10 mei 2014 @ 02:18  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.