Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Nieuwe vis | Home | Rummy, wedstrijd en k… »

Gewoon

Maandag 20 mei 2013 @ 17:17 Na een paar dagen schitterend weer op de eilandjes, kwamen de dikke wolken vanaf het eiland onze kant op. De wind was ook al gedraaid, dus lagen we steeds meer te schommelen. Tijd om te verkassen, dus.

We besloten maar terug naar Nouméa te gaan. Konden we weer boodschapjes doen en als het toch geen snorkelweer is, maakt het niet echt uit waar je ligt. Inmiddels wisselt het weer zich af, met een typische NL’se herfstdag (grauw, grijs, heel de dag miezerregen) en helder blauwe zonnige dagen.

Het was wel leuk om weer in Nouméa te zijn, want er was een grote regatta. Het was ’s ochtends en ’s avonds een gigantische uit- en intocht van boten. Mede ook omdat het natuurlijk een vrij-weekend was. Gisteren kwam er een catamaran terug, waarvan het bovenste stukje van zijn mast afgebroken was. Bijzonder raar gezicht.

De afgelopen dagen zijn we op de kant de boel gaan verkennen. Goed weer eens aan beweging te doen. Het is echt ongelooflijk hoeveel boten hier liggen! Er zijn echt wel 3 grote marina’s en dan nog wat armpjes waar men de boot ‘voor de deur’ heeft liggen. Ik had al ergens gelezen dat 1 op de 4 hier een boot heeft. Nou, dat verbaast me niets.

Als het regent vermaken we ons met films kijken, koken en bakken (snoepjes maken ;-)) en kleine klusjes. Ook niet verkeerd dus. ;-)

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.