Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Alleen | Home | Nieuwe vis »

Ansichtkaart

Woensdag 15 mei 2013 @ 11:21 Het was de afgelopen week veel regen en wind. Tussen de buien door hebben we Noumea verkent. Een grote stad, groezelig en smoezelig, met af en toe een verrassend gezellig stukje Frankrijk. Afgelopen zaterdag waren er optredens in het park. Een groep Indonesische dansers uit Batan (gaan we ook heen!) en daarna een cowgirl line-dance groep, die, danste op een nummer van K3!! We hebben hartelijk gelachen.
.
Afgelopen maandag draaide, zoals verwacht het weer om en werd het zonnig, blauw en minder wind. Tijd om maar eens naar een ander baaitje te gaan. Ware het niet dat ik de nacht ervoor door een buikgriep aangevallen was en nu eens niet misselijk was van de zeeziekte. Rare gewaarwording trouwens. Maandag dus maar blijven liggen. Inmiddels hebben we alle afleveringen van de 6 seizoenen van de TV-serie Bones gezien.
.
Gisteren ging het wat beter, dus meteen ankerop naar Baie Maa. Een schitterende baai, in een schitterend landschap! Onderweg kwamen er weer eens dolfijnen bij de boot en zagen we een kleine tijgerhaai wegzwemmen. In de baai zaten weer heel veel (en hele grote) sharksuckers, van die zuigvissen die onder haaien gaan hangen. Als je ziet hoe die een stuk stokbrood verorberen, steek jij je teen niet in het water.
.
En nu liggen we weer in een ansichtkaart-omgeving! Schitterend eilandje, met wit strand en blauw water. Helaas ben ik nog niet helemaal opgeknapt, dus snorkelen hebben we nog even uitgesteld, maar het is weer genieten om hier te liggen. Zelfs nu, nu het donker is. De lucht is mooi en de luminescentie adembenemend….
-----
At 15-5-2013 0:49 (utc) our position was 22°17.62'S 166°17.74'E

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.