Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Verrassing in de bush… | Home | Gambiaanse big five »

Twee emmertjes water halen...

Woensdag 17 november 2010 @ 01:19 ...twee emmertjes pompen...
.
Omdat we water nodig hadden en Jack diesel zijn we ankerop gegaan en bij Georgetown gaan liggen. Er was tot 12 uur markt, dus eerst maar even de markt over. Ik heb munt gekocht voor in de thee en wat sinaasappels en bananen. De vrouwen zien er echt schitterend uit in de meest kleurrijke gewaden. Wat mij dan nog het meest verbaasd is dat ze het ook zo mooi schoon kunnen houden! Bij ons is alles na een uurtje al vies van het zand wat uit de lucht neerdaalt.
.
Inmiddels liggen we weer voor de camp site van Hidden Gambia. Het is hier in de schaduw bij het restaurant cq barretje erg aangenaam omdat hier altijd schaduw is. Na het sjouwen met de 30 liter can voor water is het nu een rustig relaxed dagje. Morgen gaan we weer down-river, terug naar Banjul. Je komt echt tijd te kort hier, er zijn nog zoveel mooie kreekjes die we kunnen bekijken, maar dat gaan we gewoon niet redden. Ook heb ik wel iets met dit Afrikaanse land… als ze maar niet zoveel kleine beestjes zouden hebben…
.
Vanavond weer heerlijk gegeten in de camp site! Ik heb Binta (de kok) gevraagd of ze mee wilde, maar nee de camp site manager liet haar niet gaan. ;-) Er was een groep uit Engeland en een leraar die in een dierentuin in Engeland werkte. Het was erg gezellig en leuk om weer eens een ander babbeltje te hebben.
-----
At 15-11-2010 22:09 (utc) our position was 13°32.77'N 014°47.62'W


twee reacties

Als ik zo de foto’s zie dan kan ik me geheel indenken dat je met dat stukje Afrika iets hebt. Ik denk dat je in al die mooie plekjes die jullie bezoeken wel een stukje van je hart achter laat in ieder geval mooie herinneringen. Wat een mooie vrouwen in die kleurrijke kleding. Mooie foto’s.

groetjes Frits en Gerda XXXX
Frits en Gerda - Woensdag 17 november 2010 @ 09:37

Eeeej Denise & Etienne, kun je niet wat mooie stoffen op een markt kopen. Je hebt je naaimachine toch bij. Een Afrikaans ontwerp creëren, een echte D&E ontwerp. hahahaaa
Voor jullie info: Wij vertrekken morgen naar Zweden en nemen geen laptop mee. Dus we zullen jullie verhalen weer gaan lezen als we terug zijn.
Lieve Groet, José
José () - Woensdag 17 november 2010 @ 19:22  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.