Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Officiële papieren | Home | Stapjes vooruit »

Opruimen

Zondag 17 januari 2010 @ 21:13 Een van de dingen die bij vertrekken hoort is opruimen, danwel inpakken voor in de opslag. Zoals ik al eerder zei is ‘de opslag’ voor ons de oude kamer van Etienne bij z’n ouders. Wij hebben hier bewust voor gekozen en dat houdt ook in dat niet alles bewaard kan worden. Dus we moeten keuzes maken wat weg kan en wat bewaard moet blijven. Sommige dingen weet je overtuigend dat je die moet bewaren, maar andere dingen zijn ‘twijfeltjes’. Ik heb vandaag weer een verhuisdoos open gemaakt, die we nog niet hadden uitgepakt na de verhuizing. En geweldig, wat je dan weer tegen komt. Mijn eerste stapschoentjes bijvoorbeeld! Ook vond ik in een leuk doosje wat kaartjes met spreuken. Eentje past wel heel erg op dit moment bij het ‘opruimen’ en de reis: Rijkdom zit in de geest, niet in bezit.

En aan de andere kant heb ik mijn witte servies ingepakt. Al zo’n 12 jaar met Oud & Nieuw komen familie en soms wat vrienden bij ons eten. We koken dan en samen eten we een hele avond. Het is elk jaar weer opschieten om voor 12 uur het dessert op te hebben. Onwijs gezellig altijd en met het inpakken van het servies merkte ik dat ik zelfs bij het servies (wat heel groot en uitgebreid is, maar niet bijzonder) een gevoel heb;-).Verder deze week twee nieuwe (schuim)brandblussertjes binnengekregen, gisteren een 2010 gasslang gehaald én een nieuwe laptop. Ook een mailtje van de verzekering dat de vraag om naar werelddekking te gaan nog in behandeling is. We wachten rustig af.

Vorig weekend hebben we de FAQ, veel gestelde vragen pagina erop gezet. Heb je nog andere vragen, we horen het wel. En de ‘Links-pagina’ is aangepast. Vandaag heb ik ook (op verzoek) de planning wat gedetailleerder beschreven.

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.