Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« 2-1 ! | Home | Woongemeenschap Marin… »

La Coruña

Zondag 04 juli 2010 @ 00:19 Vandaag de stad weer doorgewandeld. Klik op (meer) voor een fotoverslag van deze schitterende stad.


vier reacties

Hoi! Hele leuke plaatjes,het lijkt wel dat het daar kouder is dan bij ons ,allebei met een warme trui en dan nog wel in spanje!Maar van de andere kant als je wat wil zien van de plaats daar,is dit weer niet zo vermoeiend.Mooie kleuren in het graffiti.Geniet ervan en veel liefs van mams!
Anny () - Zondag 04 juli 2010 @ 16:30

Mooie foto’s schat en ziet er inderdaad fris uit. Hier was het super heet, vandaag en morgen iets minder (‘slechts’ 20 graden) en dan aan het eind weer op naar de 30 graden. Ben naar Sensation White geweest zaterdag in de ArenA. Was echt lachen joh, alle 50.000 mensen in het wit. Erg leuk en gister de hele dag op Scheveningen gehangen. Daar stonden catamarans en toen had ik het nog over jou tegen een vriend van mij. Dus vergeet je niet hoor!! ;-) Tot snel aan de skype. KUS
Tanja - Maandag 05 juli 2010 @ 09:25

Hola D&E, dat jullie toch al helemaal in Spanje zitten! Het gaat zo snel. Zo waren we jullie nog aan het ‘opsporen’ bij de Roompotsluis (jullie lagen op het Veerse Meer maar dat wisten wij niet) en zo (nou ja, vier weken later) lig je in La Coruna. Daar zit toch ook een Spaanse voetbalclub? Dus voetbal zal daar wel héél erg belangrijk zijn (sowieso in Spanje met het team nog in de race voor het WK). Leuk dat je de wedstrijden van Oranje steeds kunt volgen. Hoewel jullie wel steeds meer wereldburger worden, blijft Oranje toch jullie kluppie. Mooie foto’s Denies, je kunt je hart daar goed ophalen met camera he? Is Willy al a/b?

Dikke kus, XXX
Linda () - Maandag 05 juli 2010 @ 13:13

Hey D&E. Bij jullie regent het en hier waait het enorm! 40 knopen windvlagen en dan achter anker…....... is dat wereldreizen:-)? Na 3 dagen gegier aan je oren zijn we maar een haven ingevlucht. Geniet van La Coruna, het is een enorm grote stad.
Ella en Erik () (URL) - Maandag 05 juli 2010 @ 15:23  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.