Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Tilly en Willy | Home | La Coruña »

2-1 !

Zaterdag 03 juli 2010 @ 11:20 Het regende gisteren pijpenstelen! Heel de dag! Op zich niet eens heel erg zou je denken, kun je lekker foto's uploaden enzo... ja, maar daarvoor moet internet het wel doen. En dat deed het dus weer niet.

's Middags met z'n allen voetbal gekeken! We waren met z'n 9'en van 6 Nederlandse boten: Tin Hau, Liberty, Dribbel, Blue Spirit, Aquaholic en La Luna (wij dus;-)). In het sportcafé zetten ze bij buitenlandse wedstrijden ook het geluid aan dus dat was wel leuk. Je verstaat het Spaanse geratel wel niet, maar het draagt bij aan de sfeer. Alhoewel we 'Van Persie' en 'cornero' er toch al snel uit herkende. Wat een spannende en mooie wedstrijd! Het grappige was dat de drie dames in het gezelschap, naast de Blue Spirit toch wel het fanatiekst waren. We kregen zelfs de vraag "bij welke ploeg hoort die man in het zwart?" We hebben diegene toen maar om bier gestuurd..... Uitgelaten liepen we daarna door de stad terug naar de haven, de bouwvakker met een oranje t-shirt had geluk dat hij z'n shirt mocht houden. Verder geborreld bij de Blue Spirit. Rond half 10 was iedereen eigenlijk wel toe aan wat eten, dus op naar een tapasbar. Het was echt super super gezellig! Ik heb vandaag ook niet eens last van een kater. En nu op naar de wedstrijd dinsdag... volgens mij is het weer dan net goed om hier te vertrekken... grrr....

PS We hebben nu weer internet (voor zolang het duurt) maar ik heb wel foto's kunnen uploaden. Er staan nieuwe bij Frankrijk en de mappen Spanje en Engeland zijn nieuw.

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.