Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Zakken, regen, zwarte… | Home | Verdomde planten! Maa… »

Waterbloemen, marina en ondiep

Vrijdag 30 oktober 2015 @ 10:20 De muggen waren wel even zwaar irritant! Er waren er een hoop overdag binnengekomen en dan gaan ze lekker verstoppertje spelen, maar ’s avonds komen ze te voorschijn. Lang leve het elektrische racket! ;-)


Gelukkig is het alweer twee dagen droog. Gisteren lagen we op een mooi stukje op de oude rivier net voor een roestige spoorbrug.


In dit stuk is het water bezaaid met waterhyacinten! Prachtig gezicht, van die fris groene bedjes met een lila bloem erboven. Maar het is echt een enorme plaag hier. Naar Columbus marina was het slalommen!


Gisteren zijn we namelijk weer een dagje in een marina gegaan. We hoopten dat het diep genoeg zou zijn, want aan het begin van het geultje naar de haven toe zou een ‘drempel’ liggen. Nou, dat ging wel, maar het net naar binnen varen en naar de tanksteiger…toen liepen we toch echt vast! Even terug, wat meer naar rechts en dat ging net.


Hier waren gelukkig hele lekkere warme douches en het internet was weer een keertje redelijk. Heerlijk! Verder met de auto van de marina weer verse boodschappen gehaald en wat gekletst met andere bootvaarders hier.


Het is een kleine knusse marina met een paar overdekte steigers. Vandaag gaan we weer verder. De volgende sluis door en dan voor anker bij het plaatsje Columbus. Even kijken of het aan te lopen is. Vanochtend hadden we alweer een prachtig wakker worden. Het was koud (even de kachel aan) en buiten was het heel vredig en stil. En hoe leuk is het dan dat we de waterhyacinten in onze achtertuin hebben?


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.