Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Nachtvorst | Home | Zakken, regen, zwarte… »

Pickwick Lake

Dinsdag 20 oktober 2015 @ 13:00 Het was weer een fris nachtje en zeker op het water. Het zonnetje schijnt volop en er is een strak blauwe lucht, dit maakt dat als je uit de wind bent, het aardig warm is. Maar gewoon in de kuip onderweg, is het fris!


Het was weer een prachtig tochtje naar de sluis, langs kliffen en interessante huisjes erop. Hier mogen ze bouwen wat ze willen, zo lijkt het ons, en de huizen kunnen dus een rond uitbouwtje hebben, met daarboven nog een ander stukje enz enz. Een creatieve bouw en leuk om te zien.

De sluis was, zoals we al hoopten, niet druk. We kwamen aan en hij ging de grote kamer leeg laten lopen zodat we erin konden. Super! Eenmaal binnen nog even wachten op een ander jacht en we konden erdoor. We gingen weer zo’n 17 meter omhoog. Het zijn echt van die enorme bakken waar je invaart. Ook hier weer van die drijvende bolders, lekker makkelijk dus! En konden we de reiger die in de sluisdeur net boven het water was geland in de gaten houden. Hij ging elke keer mee omhoog en pas toen de sluisdeur helemaal open was, vloog hij weg.


En dan zijn we op Pickwick Lake. Het begin van de laatste (zo’n kleine 400) mijlen naar Mobile. Hier zijn aan de noordkant hoge kliffen. We zijn meteen een klein baaitje ingedoken. Heerlijk plekje weer! En we zagen net een hert zwemmen!! Zo gaaf! Rudolph op weg.... ;-)PS In het foto-album staan nog wat meer foto's!

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.