Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
Belgiƫ
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Pittoresk riviervaren… | Home | Ontmast »

Dorpjes, kreekjes en vast aan een boom

Maandag 22 juni 2015 @ 10:51 Gisteren werden we wakker met regen. Het had heel de nacht al niet anders gedaan. Maar toen het in de loop van de ochtend opklaarde ging zelfs de zon schijnen. We gingen eerst gezellig koffie drinken bij Blue Heeler. Ik was toevallig muffins aan het bakken, dus dat kwam mooi uit.

Daarna zijn we even met de dingy verder de kreek opgevaren en op de kant gaan kijken. Aan het einde van de kreek, niet eens zo ver weg, zit een mega waterval! Typisch dat het dan niet heel erg stroomt waar wij liggen.


Op de kant staan de prachtige gebouwen van de marina. De marina zijn 5 hele kleine steigertjes met wat kleine bootjes, maar ok, het is een marina. We kregen al meteen tips van een stel dat de lunch zat te eten aan de picknicktafel.


Wij dus Saugerties ingelopen. Een leuk plaatsje. Leuke winkeltjes, wat eettentjes, boetiekjes en winkels met alles voor je hond. Grappig! Ook een speciaal chocolade winkeltje (hmmm!) en een prachtig hotel/conferentieoord. We hebben heerlijk gesmuld bij de locale chinees. ;-)


En zijn toen weer naar de boot gelopen. We wilden rond 3 uur weg, want dan hadden we de stroom weer mee voor de 13 mijl naar Catskils. Het bleef prima droog, tot we bij Catskills moesten gaan ankeren! Shit! En ook omdat we nog een achterlijn uit moesten zetten. Maar dat ging allemaal prima, buiten een nat pak om.


We liggen weer prima hier. Achter hebben we zicht in de bossen (muggen!) en voor prachtige vakantiehuisjes. Het was een rustig nachtje weer, met dit keer geen regen. Vandaag Catskills maar eens verkennen.


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.