Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Nederland, oooh Neder… | Home | De rest van het jaar … »

Verschroeid

Zaterdag 02 mei 2015 @ 22:36 Onze Canadese vrienden (Gromit) vertrokken donderdag naar de BVI’s, hopelijk zien we ze in Canada weer, maar om zeker te zijn, lekker aan de koffie in de ochtend. Daarna uitgezwaaid en even geskyped want Etienne z’n vader was jarig.

Wat klusjes aan boord en eind van de middag naar de andere kant van de Lagoon naar de True Blue. Ton en Dominique hadden we dus 4 jaar in Curacao voor het laatst gezien en het was super gezellig borrelen! Lekker bijkletsen en het was snel heel laat. Dominique had allemaal lekkere (NL’se) dingen in huis gehaald, dus we zijn super verwend! Zo leuk, want het is net alsof je je familie weer ziet.


De volgende dag zijn we met Wayne en Ally (Blue Heeler) over het strand naar Maho beach gelopen. Het strand lag vol met het zeewier wat wij al heel de reis zagen. Ongelooflijk! En zonde van het prachtige witte zand, maar ja, het moet ergens aanspoelen. Het is de laatste tijd enorm warm hier en dat zeggen degene die hier al langer zijn ook. We waren dus blij toen we op Maho beach lekker het water in konden. Helaas hadden we de aankomst van het grote KLM-vliegtuig net gemist, maar de anderen die aankomen of vertrekken, komen nog steeds zo net over je hoofd aan. Toen de KLM weer vertrok ging Etienne bij het hek staan, maar het was lang niet zo spectaculair en hard als 4 jaar geleden...


Daarna lekker een pizzaatje en frietjes gegeten en terug helemaal rond het vliegveld gelopen. Een leuk tripje, maar zelfs het onderweg afkoelen in de vertrekhal van het vliegveld kon ons niet heel erg afkoelen. Helemaal gaar, rood en verschroeid kwamen we weer aan boord.

Om 5 uur is het Happy Hour bij Lagoonies en dat is een super leuk aanbod ( 2 biertjes voor US2 en een rum voor US3) dus daar gezellig gaan internetten.

Vandaag is Etienne eerst met Wayne naar Electec gevaren. Een super shop met echt alles wat je kunt bedenken op elektrisch gebied. Helaas was gisteren onze pomp van de watermaker ermee gestopt en die kun je hier gewoon halen. Komt goed uit dus. Daarna zijn we naar de Franse kant getuft, er was een cruisers-vlooienmarkt en soms kun je daar leuke dingen vinden, maar vaak ook heel veel oud-stuff. Zoals dit keer. Na een stop bij de supermarkt weer teruggetuft en eerst de watermaker maar repareren.

een reactie

Maar nog steeds geen autoradio?
gerard smit () (URL) - Zondag 03 mei 2015 @ 11:00  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.