Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Weer mooi aangekleed | Home | Verschroeid »

Nederland, oooh Nederland!

Woensdag 29 april 2015 @ 22:29 Het is grappig om NL’s te horen praten en normaal springen we helemaal op als we een NL’se vlag zien, maar dat kunnen we hier blijven doen.


Inmiddels zijn we alweer helemaal thuis en heeft Etienne z’n frikandel- en bitterbal- (kroketten waren op) shot al gehad. We hebben ook de grote watersportzaken al bezocht en zijn alweer ‘druk’ met kleine klusjes.


Oude Canadese bekenden van de motorboot Contina liggen, tot onze grote verassing, hier ook! Toen maandag alles hier dicht was (we liggen aan de NL’se kant en het feit dat het Koningsdag was, wisten velen niet eens) zijn we naar de Franse kant gegaan en gezellig bij Wip en Dorit gaan bijkletsen en lunchen!

En inmiddels hebben we ook al kort met Dominque gesproken, oude bekenden van het Spaanse water in Curacao. Dat was alweer 4 jaar geleden, dus super leuk om elkaar weer te zien. We hebben meteen een afspraak gemaakt voor een uitgebreide borrel en ik ben vanochtend mee naar een grote SuperU , supermarkt geweest. Lekker met de auto! ;-)

Inmiddels zijn Blue Heeler, Gromit en Salty Ginger ook in de lagoon komen liggen. Gisteren was het happy hour en ‘open night’ bij Lagoonies, dus daar met z’n allen heen. Dan is het leuk, want voor 5 USdollars heb je twee biertjes en een rum! Het was echt super gezellig en de dochter van Salty Ginger zong twee nummers tijdens de ‘open night’. Ze heeft een pracht stem, dus dat was super genieten.

Na mijn uitstapje naar de supermarkt zijn we vanmiddag wat rond gaan lopen. Kijken voor een nieuwe autoradio en nog wat andere dingen. Helaas niet gevonden, maar wel lekker aan onze beweging gewerkt. ;-)

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.