Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
Belgiƫ
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

| Home |

Voorpagina nieuws

Woensdag 02 juni 2010 @ 18:12

Ik geloof dat ik in mijn werkbestaan het niet voor elkaar heb gekregen om op de voorpagina te komen van de Moerdijkse Bode, het lokale huis-aan-huis-blad, maar nu dus wel. ;-)

Wij zijn voorpagina-nieuws bij de Moerdijkse Bode!


Klik hier voor een link naar het artikel op de website van de Moerdijkse Bode.

Bootschappen

Dinsdag 01 juni 2010 @ 16:12

Het is echt de laatste dingen doen nu. Gisteren nog heen en weer gereden om de laatste dingen te halen. 's Avonds naar Sailing Sjaakie. Dat was wel even gillen, want hij ligt in Brouwershaven en wij hadden beiden de haven van Bruinisse in ons hoofd. Dus heel de haven (in Bruinisse) gehad...geen Jack! Tjonge jonge! Na een half uur waren we dan toch weer in Brouwershaven, haha.

Vandaag heeft Etienne nog wat geklust; het bijbootje ligt vast op het voordek en alle jerrycans en gasflessen hebben een plekkie. Ik ben naar Middelharnis gereden om bootschappen te doen. Er is een mega AH en dat was maar goed ook. Ik ben gestopt toen mijn kar vol was, meer kon ik gewoon echt even niet handlen. Morgen misschien nog een keer voor wat drinken. Ook ligt alles heel super in de bank naast de watertank. Er kunnen nog best een paar pakjes macaroni, nasi mix enz enz bij. Ook hebben we aan de andere kant van de boot nog zo'n zelfde ruimte. En ik denk dat we beter wat saus en mixen kunnen meenemen zodat je de 'hollandse smaak' hebt dan champignons ofzo. Die kun je overal wel halen. Dus morgen nog maar even terug naar Appie.

Uitzwaaiborrel

Maandag 31 mei 2010 @ 19:13

Als je gewoon doorgaat met je leven leven, heb je veel mensen om je heen, die je gewoon voor lief neemt. Zij zijn er gewoon. Op het moment dat je, zoals wij nu weggaan, afscheid moet nemen van deze mensen, merk je dat er meer mensen je erg dierbaar zijn dan je eigenlijk denkt. En dan is het afscheid nemen van ons nog relatief; we komen over een paar jaar terug en kunnen mailen vanaf bijna elke plek op de aardbodem. Maar het even zien, een knuffel of een kneep in je arm kan niet via de mail. Tijdens al het afscheidnemen van deze mensen voel je ineens wat een ander voor je betekent, of jij voor diegene hebt betekend. Jammer dat je afscheid moet nemen, voor je dit pas echt goed kunt beseffen. Tja, zo heeft alles een reden.

Na het afscheidnemen op de zaak van lieve collega's, hadden we gisteren middag onze 'Uitzwaaiborrel'. Het was kort maar heftig. We hebben helaas niet genoeg met iedereen kunnen kletsen. Maar ja, al was het een dag geweest, dan nog was het te kort. Ik was al emo de afgelopen week en dat was gisteren zeker niet minder! Ik heb veel gezucht en veel tranen gelaten. Maar het was super dat we iedereen nog even gedag konden zeggen en ook op een plek die ons dierbaar is. Het was namelijk in het clubhuis van onze duikvereniging. We hebben daar heel wat uurtjes doorgebracht en hopelijk wordt het nieuwe clubhuis net zo gezellig!

Alle lieve familieleden, vrienden en collega's, bedankt en het aller aller beste! Enne... bestook ons ajb met de Hollandse beslommeringen, roddels en belevenissen zodat we weten waarvoor (en waarnaar) we terugkomen;-).


De cadeautjes, minus alle kaarten en eerdere cadeautjes

Woonboot

Zaterdag 29 mei 2010 @ 22:20

Sinds woensdag wonen we aan boord! Phoe, dat is wel even wennen. Je hebt zoveel meer spullen aan boord dan met een vakantie en alles moet nog een vast plekje krijgen. Het is dus net alsof we een pittige storm hebben gehad, maar dan binnen. Ik vrees ook dat ik toch iets te veel aan boord heb gesjouwd. Volgende week op ons gemak maar eens kijken en misschien nog wel wat meer dingen naar de opslag.

De afgelopen dagen waren rommelig. Het appartement is leeg en schoon, maandag de overdracht. Donderdagmiddag hadden we het afscheid van Etienne bij Sulzer. We kregen een schitterende bos bloemen en een bon die we kunnen inwisselen bij een watersportzaak. Daar gaan we dus nog wat moois of nuttigs voor uitzoeken.


Van al de verhuisstress en het afscheidnemen heb ik gisteren en vandaag heel de dag met migraine op bed gelegen. Gelukkig gaat het nu weer, want morgen hebben wij onze uitzwaaiborrel. Ik heb er super veel zin in om iedereen weer even te zien, maar hoop dat ik minder emo ben dan vandaag ;-).